Noutati, SEM

Administrare campanii Google Adwords

Pe langa serviciile clasice de creare pagini web, promovare online si optimizare pentru motoarele de cautare oferim si servicii complexe de administrare a campaniilor Google Adwords.

Ce este Google Adwords?
Google adwords este un sistem de publicitate online, se plaseaza anunturi textuale sau tip imagine/flash.
Anunţurile dvs. poate apărea pe Google şi pe site-urile web partenere ale acestuia.


De ce administrare de campanii Adwords?

Din lipsa timpului sau din lipsa experientei necesare multi clienti interesati de publicitatea prin Google Adwords apeleaza la intermediari, care administreaza campaniile clientilor cerand un schimb un comision din totalul bugetului alocat. (comosioane uzuale – 10-15% din totalul bugetului)

O buna administrare a unei campanii adwords face ca beneficiarul campaniei sa plateasca cel mai bun pret pentru click-urile (vizitele primite pe site)

Comisionul practicat de compania noastra pentru administrarea campaniilor google adwords este de 10% din bugetul alocat.

Cum se procedeaza?
Stabilim impreuna cu clientii cuvintele cheie folosite in campanie (se fac analize complete ale cuvintelor cheie, costuri estimate in functie de buget), apoi se alcatuiesc anunturile text/imagine, se stabileste bugetul zilnic si marja costului per click minima si maxima ce se va folosi in viitoarea campanie.
Plata campaniei pentru luna in curs se face anticipat, plata comisionului se face fie la sfarsitul lunii fie anticipat la inceput, depizand de optiunea clientului.
Se ofera periodic sau lunar rapoarte complete pe campanii, anunturi, cuvinte cheie etc.

Daca doriti o colaborare pentru administrarea unei campanii Google Adwords va rugam sa ne contactati la webgrafixbv@gmail.com sau 0721 709394

Lasă un răspuns