Noutati, SEO

Director web romanesc gratuit

O parte importanta a oricarei campanii SEO (Search Engine Optimization ) sau pe romaneste Optimizare pentru Motoarele de Cautare este construirea de link-uri pe site-uri externe.
Mai multe detalii despre construirea de link-uri (link building) si sfaturi SEO le veti gasi in tutoarialele SEO pe care le voi oferi gratuit in zilele ce urmeaza.

Vorbind despre construirea de link-uri pe alte site-uri, un instrument important in strategia de promovare a oricarui site, directoarele web sunt o sursa buna de link-uri care pot creste pagerank-ul unui site.

Ce sunt directoarele web?
Directoarele web sunt colectii de site-uri aranjate pe categorii de interese unde webmasterii isi adauga site-ul propriu, si cateva detalii despre acesta.
Unele directoare au inscriere gratuita, altele au inscriere gratuita DAR cu link exchange obligatoriu (adica schimb de link-uri, webmasterul trebuie sa plaseze un link sau un mini banner cu referire catre directorul web respectiv pe site-ul propriu ca sa-i fie acceptat site-ul in directorul web respectiv) iar alte directoare au inscriere cu plata.
Si directoarele gratuite au unele optiuni cu plata pentru link-uri evidentiate, ingrosate, incadrate, puse in fata categoriilor etc.

Exista o adevarata controversa referitoare la directoarele web, unii profesionisti in domeniu sunt pro adaugare in directoare, altii sunt contra, fiecare vine cu setul lui de argumente, insa aceasta polemica o lasam pe alta data.

Ceea ce vreau eu acum este sa va prezint un site partener, un director web romanesc cu inscriere gratuita.

Este vorba de TraficGratis.ro

Inscrierea pe TraficGratis.ro este gratuita, site-urile personale, cele de informare, site-urile de stiri, de jocuri, divertisment etc nu necesita link reciproc insa pentru site-urile comerciale este obligatorie adaugarea unui link reciproc (nu neaparat pe pagina principala)

Site-ul nu mai este la inceput si are deja peste 500 de link-uri inscrise.

Lasă un răspuns