Clienti, Noutati, SEO, Web Design

Mentenanta/Administrare Pagini Social Media – Viitorul afacerilor in mediul online

Tot mai multi oameni de afaceri autohtoni incep sa vada importanta Social Media pentru afacerea lor. Din ce in ce mai multi oameni isi petrec majoritatea timpului online pe site-uri de social media. Sa dam doar cateva exemple avem aici: Facebook, LinkedIn, GooglePlus, Instagram, Pinterest, Twitter si multe altele care se ridica sa rivalizeze cu gigantii din domeniu.

Lucrurile nu se vor opri in curand, noile generatii fiind conectate la tehnologie, iar cei ce nu vad asta sau nu doresc sa tina pasul cu vremea, va deveni din ce in ce mai greu sa-si vanda produsele si serviciile.

Vrei ca numele firmei tale, al brandului tau si produsele tale sa fie la un click distanta de potentialii clienti? Atunci trebuie sa fii prezent pe cele mai importante canale Social Media.

Noi te putem ajuta sa ai o prezenta constanta pe cele mai importante canale Social Media si sa cresti vanzarile!

Contacteaza-ne la 0721 709394  sau la info @ web-grafix.ro pentru o oferta personalizata la compania dvs.

Oferim urmatoarele servicii de mentenanta a paginilor web si mentenanta a paginilor Social Media:

  • monitorizare si administrare pagini Social Media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ sau altele)
  • actualizari/stiri/noutati website si publicarea acestora pe canalele de Social Media
  • campanii de promovare online pentru cresterea interactiunilor cu paginile dedicate de Social Media
  • administrare campanii de publicitate pe canalele Social Media selectate, filtrare reclame pentru anumite grupuri tinta
  • alte servicii de mentenanta si administrare a paginilor Social Media

Preturile incep de la 150 RON/luna (pentru contracte pe minim 6 luni)-  insa fiecare companie are un profil unic, dupa ce vom stabili impreuna profilul Social Media al companiei dvs veti primi o oferta de pret personalizata si multe alte beneficii din partea noastra.

 

3 Motive pentru a acorda atentie sporita paginilor Social Media:

  1. Sanse sporite de a fi gasit online prin cautarile web. Conform ultimelor update-uri ale motorului de cautare Google, actualizarile si distribuirile de pe social media au un impact destul de semnificativ cand vine vorba de cautarile in motoarele de cautare. Profilele Social Media sunt o buna unealta de a conecta oferta cu cererea. Integreaza lumea afacerilor in lumea online, aratand ca firma ta are si o latura umana, prezenta unei firme pe Social Media face prezenta brand-ului firmei in ochii tuturor celor care activeaza pe acel canal social media. Optimizarea paginilor si publicarea de continut actual si nou aduce o prezenta puternica pe web si va atrage mai multi oameni catre afacerea ta.
  2. Motoarele de cautare Social Media.  Oamenii nu mai sunt la fel de dependenti de cautarile Google pentru a cauta ceva sau pe cineva. In ziua de azi, cautarea nu se limiteaza doar la motoarele de cautare. Fiecare canal Social Media are propriul motor de cautare unde membrii acestuia pot cauta oameni, lucruri, servicii sau produse.   Exista continut imens creat si distribuit prin Social Media. Acest continut poate fi descoperit de utilizatori prin cuvinte cheie sau hastags. Atunci cand utilizatorii cauta tipul de continut pe care il publica pagina tade Social Media, poti castiga noi fani care va vor urmari afacerea, se vor conecta si vor face afaceri cu tine.
  3. Mentine contactul cu clientii.  Atunci cand pierzi un client este dificil, castigarea unui client nou devine insa si mai dificila. Pastrarea unui client existent este de 10 ori mai usoara, de aceea este crucial sa comunici cu clientii tai si sa menti satisfactia acestora.  Folosind Social Media esti aproape de clientii tai, poti sa monitorizezi sa vezi ceea ce doresc ei, problemele pe care le au si ce poti face sa le rezolvi aceste probleme. Daca reactionezi in primele 4 ore de la mesajul trimis de catre un potential client sau un client existent, acesta va vedea aceasta prezenta online drept calitate si profesionalism. Social Media rezolva multe probleme de comunicare intre afaceri si clienti si umanizeaza legaura dintre acestia.

 

Te-am convins? Apeleaza la serviciile noastre si iti garantam succesul online!