Realizare website Kamedrra Brasov – Webdesign Brasov

Realizare website Kamedrra Brasov – Webdesign Brasov

Am colaborat cu cabinetul de servicii de sanatate alternativa si holistica Kamedrra din Brasov pentru realizarea unui site web de prezentare.

Am reusit sa realizam un website modern pe gustul clientului unde acestia pot publica articole si noutati din platforma de administrare (site-ul a fost realizat pe o platforma tip CMS WordPress)

Citește mai mult

Web Design Brasov

Webdesign si redesign, SEO, administrare site, design grafic flyere si postere, consultanta tehnica si suport tehnic PC.

Web design Brasov

……………..

Puteti consulta intreaga lista de servicii web si preturile practicate pentru acestea facand click pe acest link: Servicii Web Grafix SRL

De asemenea puteti sa completati un formular de cerere de oferta realizare website pentru o cotatie de pret adaptata nevoilor dvs.

Suport tehnic si asistenta IT pentru companii

Punem la dispozitia companiilor servicii de suport tehnic, mentenanta si consultanta IT cu disponibilitate 24/7.

Oferim suport tehnic si servicii de asistenta tehnica pentru probleme de software (instalare, erori, troubleshooting) dar si probleme hardware pentru toate echipamentele de birou (calculatoare, imprimante, servere, retea, routere) .

Pachetele de suport tehnic sunt dedicate companiilor care nu detin un departament de IT sau celor care doresc sa externalizeze serviciile de mentenanta, suport tehnic si consultanta IT.

Pentru o cotatie de pret pentru abonamente va rugam sa ne contactati la +40 721 709 394 sau info@web-grafix.ro sau folosind formularul de cerere oferta de pe site-ul nostru.

Fie ca este vorba de o problema de sistem de operare, pachet Office, software de securitate (antivirus) sau alt software – va putem ajuta sa o rezolvati.

Realizare grafica: Invitatie Cermonial Ziua Armatei

Am avut onoarea sa fim contactati pentru realizarea de grafica pentru o invitatie la ceremonialul de Ziua Armatei din 25 Octombrie 2019.

Am realizat o grafica simpla in format plic tip DL.

Citește mai mult

Grafica afis ziua internationala a persoanelor varstnice

Am realizat pentru Primaria Mun. Sacele o grafica de afis pentru un eveniment organizat de acestia: Ziua internationala a persoanelor varstnice

Grafica a fost realizata in format A3 pentru print.

Citește mai mult

Realizare magazin online: IdeiDeCadouriHandmade.ro

De curand am realizat un magazin online pentru atelierul de produse handmade Crafty To The Moon din Brasov: http://www.ideidecadourihandmade.ro

Idei de Cadouri Handmade – Magazin online

Magazinul online a fost realiat pe o plaftorma CMS WordPress cu un plugin e-commerce WooCommerce folosind o tema customizata.

Citește mai mult

Redesign, mentenanta si modificari site galerie de arta More Art Please

La cererea galeriei de arta More Art Please am modificat cateva aspecte la site-ul acestora more-art-please.com adaugand noi functionalitati in partea de back-end dar si functionalitati pentru utilizatorii site-ului.

Functionalidatile adaugate permit utilizatorilor finali adaugarea de continut (fotografii) pentru diferitele galerii de arta sau concursuri organizate, incluzand si un sistem simplu de plata pentru inscriere.

Citește mai mult

Site-ul Web Grafix are o nouă față

Bună tuturor!

Vă anunțăm cu mândrie că site-ul nostru web-grafix.ro are de astăzi o nouă înfățișare.

Web design Brasov - Web Grafix

Am realizat un design nou, modern cu mai multe informații și mult mai ușor de navigat.

Vă stăm la dispoziție cu informații despre compania noastră, despre serviciile pe care le oferim (și care sunt prețurile acestor servicii) într-un mod transparent si ușor.

Vă punem la dispoziție și un formular de cerere de ofertă interactiv prin care puteți lua legătura cu noi pentru a cere o ofertă de preț adaptată nevoilor dvs.

Pe lângă toate acestea, vă punem la dispoziție și o secțiune unde vă puteți inspira din portofoliul de site-uri realizate, grafică web sau servicii de administrare, consultanță IT.

Plănuim să vă ținem la curent cu noutățile din domeniu prin o viitoare secțiune de noutăți și vă pregătim o surpriză prin care veți putea beneficia de reduceri la toate serviciile noastre!

Realziare website Splai Residence Bucuresti – site modern

Am realizat un site web dinamic pentru ansamblul rezidential Splai Residence din Bucuresti: http://splairesidence.ro

Acestia au dorit o pagina care sa fie in ton cu arhitectura cladirii de pe Splaiul Unirii 80 din Bucuresti, in tonuri gri si cu un design modern si ingrijit.

Am realizat un site de prezentare modern si responsive (optimizat pentru mobil) cu platforma back-end de administrare pe un sistem CMS (WordPress) pentru o usoara administrare ulterioara.

Citește mai mult

Responsive Website

Toate site-urile web realizate de noi sunt optimizate pentru smartphone, tablete sau alte device-uri mobile.

Designul web responsive este un must do.

Design-ul web optimizat pentru device-uri mobile este cel mai „tare” în designul web în acest moment.

De ce? Simplu! Din ce in ce mai multi utilizatori vor naviga pe site-ul tau de pe un smartphone, tableta sau alt device mobil. Daca vrei ca acestia sa nu iasa imediat atunci trebuie sa ai un site optimizat.