Noutati

Nou design la site

A trecut ceva timp de cand am facut modificari la propriul site al firmei, insa in cele din urma cu ocazia „calmului” de sarbatori am reusit sa modific ceva, acum de sarbatori cand telefoanele nu mai suna si toata lumea se gandeste la  spiritul craciunului, Mos Craciun, cadouri, fripturi, bere, carnati (fiecare se gandeste la ceva in perioada asta).

Pentru o companie care se ocupa de web design si promovare online este crucial sa aiba un site actualizat si bine pus la punct, acesta este si unul din motivele pentru care am decis sa fac si un blog atasat site-ului.

 

Blogul va avea caracter informativ, pentru ca sunt multe de scris in acest domeniu care evolueaza rapid. Uneori mai rapid decat pot eu sa inteleg si sa ma adaptez, si asta din cauza lipsei de timp.

Imi aduc aminte de vorbele unui client care m-a intrebat la un moment dat de ce nu am pus online pe site toate site-urile facute la sectiunea Portofoliu, iar eu i-am raspuns ca nu am reusit sa le pun pe toate din lipsa de timp. Atunci el a spus ca si el si eu ne asemanam cu acel cizmar care umbla cu cizmele rupte. Nici el nu avea timp sa-si faca niciodata ordine in birou asa cum nici eu nu reuseam sa gasesc timp sa actualizez propriul site.

DAR, site-ul meu web este cartea de vizita si NU IMI PERMIT sa prezint o carte de vizita zdrenturoasa asa ca mi-am facut timp si nu numai ca am selectat si organizat partea de portofoliu dar am schimbat complet deign-ul site-ului.

Sper sa placa!

 

 

 

Lasă un răspuns