Noutati

Trafic gratuit pentru website-ul tau

Este de la sine inteles ca orice webmaster isi doreste sa obtina trafic gratis pentru site-ul sau, sa aiba cat mai multi utilizatori unici in fiecare zi si in acest mod sa-si creasca vanzarile sau profitul din reclamele de pe site.

Cum poti obtine trafic gratuit pentru site-ul tau?

Exista multe metode, mai eficiente sau mai putin eficiente iar in cele ce urmeaza voi prezenta metodele pe care le consider cele mai importante.

1. Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (SEO ) sustinuta de o campanie de promovare online a site-ului

Este crucial ca un site sa fie optimizat corect pentru a fi indexat in motoarele de cautare, este nevoie de optimizarea textului, inserarea procentului corect de cuvinte cheie in site, titlurile site-ului, headings, meta tag-uri (chiar si cele considerate invechite), link-uri interne, titluri la link-uri si la pozele prezente de pe site.

Optimizarea poate fi facuta gratuit de webmaster insa necesita doua resurse: timp si pricepere.

Pentru o oferta SEO in cazul in care aveti un website si doriti sa fie optimizat insa nu aveti timpul necesar sau cunostintele necesare detalii aici

Prin optimizarea site-ului si promovarea lui se obtine trafic natural gratuit din motoarele de cautare pe anumite cuvinte cheie pe care webmaster-ul le-a optimizat pe site.

2. Adaugarea site-ului in directoare web

Este o metoda controversata printre specialistii in domeniu insa in viziunea mea este una din cele mai bune metode de crestere a pagerank-ului unui site web (ptr google) si de aducere a lui in primele pagini la cautari pe anumite cuvinte cheie care au fost optimizate in descriereile si titlurile adaugate in diferitele directoare online.

Adaugarea gratuita in directoarele web este un proces anevoios care dureaza destul de mult de aceea exista servicii specializate de inscriere in directoarele web a site-urilor clientilor. Serviciile oferite de compania noastra incep de la 100 RON + TVA (webgrafixbv@gmail.com pentru detalii)

Pe langa inscrierea in directoarele web se recomanda si inscrierea companiei sau a site-ului in directoare de companii, si adaugarea de anunturi tematice pe diferite site-uri de anunturi.

(Oferim si servicii de adaugare de anunturi cu poza incepand de la 100 RON + tva)

3. Exchange – Schimburi

O sursa suplimentara de trafic este schimbul intre site-uri:
– schimb de link-uri (fie ele pe pagina principala fie pe o pagina secundara de parteneri)
– schimb de bannere
– schimb de reclame textuale
– site-uri specializate de exchange, auto trafic, manual trafic – acestea din urma nu sunt recomandate pentru site-urile care plaseaza reclame din reteaua Adsense sau Yahoo (vedeti politicile de difuzare ale reclamelor)
– adaugare in topuri sau site-uri de statistici

Exchange-urile sunt o sursa alternativa de trafic pe langa beneficiul generarii unui trafic gratuit pentru un website au mai multe parti negative:
– este posibil sa se ajunga la o prima pagina prea plina cu link-uri (urat din punct de vedere grafic dar si nerecomandat pentru SEO) atunci cand toti potentialii parteneri doresc schimb de link-uri pe prima pagina
– cand o pagina de parteneri are prea multe link-uri este ignorata atat de vizitatori cat si de robotii de cautare.
– site-urile de trafic (manual, automat), site-urile de banner exchange sau text exchange nu sunt tolerate de Google Adsense, deci un site care vrea sa foloseasca aceste site-uri le poate folosi doar cat timp nu are si reclame de la google pe site.

Ca si recomandare petru un website bun care poate sa aduca trafic gratuit, este vorba de un site ce ofera schimb de reclame textuale (ceva in gen google adsense) intre site-urile din sistem, ofera si bonus de inceput si rata de schimb este 1:1 (pentru un credit generat primesti un credit ptr site-ul tau)

Detalii si inscriere gasiti aici: TraficGratis.ro – Text Ad Exchange – Schimb de reclame textuale

Lasă un răspuns