Clienti, Web Design

Website cu platforma de administrare dstbv.ro

Site-ul Directiei Sport si Tineret Brasov www.dstbv.ro a fost un proiect care a adus o serie de elemente cheie pentru realizarea unui site web modern:

dstbv-web-design-brasov-portofoliu-clienti– un design simplu

– website reponsive – sau in traducere website realizat sa se adapteze tuturor ecranelor si aparatelor capabile sa aiba un browser: PC , laptop, tableta, telefon. Responsive design la un site inseamna ca acel site se adapteaza marimii ecranului si isi schimba forma pentru a fi vizualizat optim pe orice ecran.

– meniu dinamic

– platofrma de administrare prin care se poate administra usor continutul site-ului, tot continutul site-ului poate fi moficat cu ajutorul platformei de administrare fara nici o cunostinta de web design html/css sau programare.

– sistem de evenimente  pe calendar usor de administrat, Directia Sport si Tineret Brasov avand o serie de baze sportive unde se desfasoara constant evenimente, realizarea unei asemenea sistem de evenimente era absolut necesar pentru un design reusit.

– galerie foto moderna cu slide-uri usor de navigat pentru utilizatori

 

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret in vederea realizarii unui website cu platforma de administrare adaptat nevoilor dvs.