Despre noi

Transformarea imaginii dvs!

logo-web-grafix-web-design-brasovSuntem o echipa tanara si dinamica cu o vasta experienta acumulata in domeniul realizarii site-urilor web, activitatea a fost inceputa in aceasta formula in anul 2007.

Suntem specializati in realizarea site-uri web moderne, site-uri web responsive, cu sau fara platforma de administrare pentru administrarea usoara a continutului, platforme de magazine online (e-commerce) , realizam design grafic, promovare si optimizare web, servicii de promovare a site-ului prin reclame tip text sau imagini, adaugarea site-ului in directoare web, adaugare de anunturi online si consultanta in domeniul IT

Valorile pe care vi le oferim

Servicii Profesionale

Daca doriti servicii profesionale si de incredere, ati ajuns in locul potrivit. Societatea noastra va ofera servicii de web design de calitate deoarece stim cat de important este sa avem clienti multumiti.

Rapiditate

Realizam proiectele in cel mai scurt timp posibil deoarece stim ca timpul inseamna bani.

Preturi accesibile

Pretul este unul din cei mai importanti factori decizionali, de aceea oferim cel mai bun raport calitate-pret din domeniu cu preturi incepand de la 450 RON. Vezi lista noastra de preturi sau cere o oferta personalizate de webdesign.

Tehnologii de lucru de ultima ora

Pentru realizarea proiectelor noastre ne bazam pe tehnologii de ultima ora. Realizam proiecte folosind tehnologii si limbaje diverse: HTML/XHTML, PHP, CSS , javascript, flash si actionscript. Realizam site-uri dinamice, site-uri responsive pentru o navigare usoara pe orice device, site-uri cu platforme de administrare si diferite portaluri cum ar fi: magazine online si diverse platforme  pentru satisfacerea oricaror nevoie ale clientilor.

Servicii oferite web-design-brasov-servicii-oferite

Iata principalele servicii pe care le punem la dispozitie:

  • Realizare de site-uri web (web design)
  • Modificarea si imbunatatirea site-urilor web deja existente (re-design)
  • Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
  • Marketing online (SEM)
  • Gazduire website (Hosting)
  • Consultanta