Realizare magazin online: IdeiDeCadouriHandmade.ro

Realizare magazin online: IdeiDeCadouriHandmade.ro

De curand am realizat un magazin online pentru atelierul de produse handmade Crafty To The Moon din Brasov: http://www.ideidecadourihandmade.ro

Idei de Cadouri Handmade – Magazin online

Magazinul online a fost realiat pe o plaftorma CMS WordPress cu un plugin e-commerce WooCommerce folosind o tema customizata.

Am inclus numeroase functii de adaugare si managementul produselor si al comenzilor, emailuri automate, posibilitatea de inscriere la newsletter si management al stocurilor.

Magazinul online realizat de Web Grafix este unul complex cu posibilitatea de integrare a numerosilor procesatori de plati si cu posibilitatea de adaugare de produse complexe cu multe variatii de produs (modele, culori diferite)

Web Design Brasov - realizare magazin online

Pe langa serviciile de realizare magazin online si webdesign avem un contract de administrare website si pagina de Facebook, mentenanta si adaugare de noutati/produse.

In cazul in care doriti sa apelati la serviciile noastre de webdesign , realizare magazine online sau administrare website va rugam sa ne contactati la +40 721 709 394 sau folositi formularul de cerere oferta.

Despre autor

webadmin administrator