Suport tehnic si mentenanta IT pentru companii

Punem la dispozitia companiilor servicii de suport tehnic, mentenanta si consultanta IT cu disponibilitate 24/7.

Oferim suport tehnic si servicii de asistenta tehnica pentru probleme de software (instalare, erori, troubleshooting) dar si probleme hardware pentru toate echipamentele de birou (calculatoare, imprimante, servere, retea, routere) .

Fie ca este vorba de o problema de sistem de operare, pachet Office, software de securitate (antivirus) sau alt software – va putem ajuta sa o rezolvati.

Pachetele de suport tehnic sunt dedicate companiilor care nu detin un departament de IT sau celor care doresc sa externalizeze serviciile de mentenanta, suport tehnic si consultanta IT.

Servicii mentenanta si suport tehnic

Oferim pachete personalizate nevoilor fiecarei companii cu componente care pot sa includa:

Plata per incident

Exemplu: aveti o problema cu instalarea soft-ului (Office, Windows, alt soft) pe unul sau mai multe calulatoare de la birou, sau o problema de retelistica, de configurare router sau imprimante. Ne contactati, venim la sediu sau oferim asistenta remote. Rezolvam problema tehnica si platiti doar pentru acel incident tehnic, fara alte clauze contractuale. Platiti doar cand aveti nevoie!

Care sunt costurile?

Pentru suportul tehnic realizat in programul normal de birou , de luni pana vineri in intervalul 09:00-18:00 preturile incep de la 20 EUR per incident pentru rezolvarea incidentului remote si de la 25 EUR per incident pentru deplasari la biroul clientului.

Oferim suport tehnic 24/7, in functie de disponibilitatea tehnicienilor, in afara orelor normale de program si in weekend sau in timpul sarbatorilor legale cu preturi incepand de la 40 EUR per incident.

Abonamente de mentenanta, suport tehnic si consultanta IT

In cazul in care doriti o colaborare pe termen lung, sau exista nevoia unui consultant care sa fie prezent mai des la biroul dvs, atunci va oferim abonamente de mentenanta, suport tehnic si consultanta in domeniul IT.

Pentru o cotatie de pret pentru abonamente va rugam sa ne contactati la +40 721 709 394 sau info@web-grafix.ro sau folosind formularul de cerere oferta de pe site-ul nostru.